24/7 bereikbaar

Bel direct

24/7 bereikbaar
06-18 81 21 54

Ouders hebben het voor het zeggen

Soms krijg ik de vraag van mijn netwerk of omgeving waarom mijn onderneming uniek is. Ik kan dan in 1 zin samenvatten: Omdat ouders de regie hebben in het vormgeven van het afscheid van hun kind. Want daar ligt mijn hart. Ouders zelf de tijd en kans geven om na te denken over hoe zij afscheid willen nemen. Er komt zoveel op ouders af en je merkt dat de financiën ook snel op de proppen komen. Wel of geen verzekering, spaarpot of andere financiële mogelijkheden. Maar ook hierin zoek ik met ouders een weg en ontstaan de mooiste ideeën voor een liefdevol afscheid. 

Bijzonder vind ik ook om te zien hoe empathisch mensen zijn. Ouders wilde een draaimolen op het afscheid van hun kindje, na 2 telefoontjes was er een uitbater welke vrijblijvend zijn draaimolen wilde uitlenen voor dit afscheid. Maar ook dieren tijdens een uitvaart hebben we kunnen realiseren met dank aan de flexibiliteit van een locatiemanager. Zo hebben ouders de dieren van hun overleden kind mee kunnen nemen naar het afscheid. Een geit, 2 paarden, een hond en een papegaai hebben een unieke rol gekregen en ouders kijken hier dankbaar op terug. 

Ouders moeten verder met het verlies van hun kind en dit begint met een afscheid welke zij zelf hebben vormgegeven. Ik luister, faciliteer en denk mee. 

BERICHT DELEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email